Debarasare evacuare mobila si electrocasnice

Serviciu de debarasare mobila si electrocasnice in Bucuresti Ilfov
Prompt Relocation va punem la dispozitie si serviciul de debarasare mobila si electrocasnice in Bucuresti Ilfov, pentru asta nu trebuie sa ridici macar un deget. O echipa specializata se va deplasa pana la adresa indicata si va debarasa de toate obiectele de mobilier vechi, electrocasnice si bagaje din apartament. La cererea clientilor nostri, asiguram personal calificat pentru a debarasa in conditii optime.

Serviciul de debarasare mobila face parte din pachetul de servicii oferit de firma noastra, indiferent de zona in care va aflati sau complexitatea debarasarii, sau vremea de afara.

Ori de cate ori vei avea nevoie de debarasarea de lucruri inutile, care nu va mai sunt de folos, echipa noastra vine in ajutor fara a fi nevoie de ajutorul dumneavoastra, baieti noștri se vor ocupa de tot ce implica debarasare, demontarea mobilei vechi, incărcarea lucrurilor în camioane cat și descarcarea acestora. Un serviciu flexibil, debarasarea de mobila si bagaje pe care o oferim fiind adresata tuturor persoanelor fizice sau juridice, in aceste conditii, indiferent de locatia din care ne contactati, ne vom deplasa cu usurinta si vom oferi transport de specialitate.

Puteti apela la serviciile noastre de debarasare pentru urmatoarele categorii de produse:
mobilier

– mobila
– electrocasnice de mici si mari dimensiuni
– piane si instrumente muzicale
– covoare
– saltele
– obiecte sanitare
– computere, imprimante, electronice diverse
– echipamente si aparatura sportiva
– carton si maculatura

Sunteti interesat de serviciile noastre de debarasare evacuare mobila si electrocasnice?
Contacteaza-ne: 0799583108 / 0767075254

Estimare gratuita