Montare mobila


Servicii profesionale montaj mobila

Atunci cand cumperi mobila noua, aceasta este de cele mai multe ori impachetata si dezasamblata in multe piese ce trebuie apoi montate. Daca doresti sa scapi de stresul asamblarii multor componente, te sfatuim sa apelezi la o firma specializata in montaj mobila. Noi iti oferim un serviciu sigur si de calitate pentru ca tu sa te bucuri apoi de noile achizitii.

Fie ca este vorba despre asamblare mobila, demontare/montare mobila, prindere in perete, reparatii, decupare blat sau orice alte operatiuni de montaj mobila, respectam modelul producatorului de la care ai achizitionat piesele de mobilier, pentru un rezultat final care sa te multumeasca pe deplin.

Mai mult decat atat, acordam atentie deosebita modului in care mobilierul este imbinat si fixat cu elemente de siguranta, dar si acelor piese de mobilier complexe si dificil de asamblat, a caror montare incorecta poate cauza probleme in viitor. Nu putine au fost cazurile in care in casa au aparut accidente grave din cauza serviciilor de montaj prestate in graba.

Suntem experti in manipularea si montajul mobilierului de bucatarie, dormitor, sufragerie, living sau baie, ceea ce garanteaza calitatea montajului si rapiditatea cu care raspundem oricarei cereri. Mai mult, daca este nevoie, personalul nostru cu experienta te poate ajuta sa gasesti solutia potrivita si pentru cazurile in care mobilierul trebuie modificat pentru a se potrivi spatiului vizat.

Oricat de simpla sau de complexa este mobila pe care doresti sa o montezi, noi vom raspunde cu promptitudine si rapiditate oricarei solicitari.

Preturile si etapele serviciului de asamblare mobilier variaza in functie de complexitatea mobilierului de montat, precum si de spatiul in care se doreste instalarea lui.

Sunteti interesat de serviciile noastre de mutari mobila?
Contacteaza-ne: 0799583108 / 0767075254

Estimare gratuita